Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä  

Yritys: Innohome Oy
VAT-tunnus: 1954950-3
Postiosoite: Itsehallintokuja 4
Postinumero: 02600
Kaupunki: ESPOO
Maa: FINLAND
Puhelinnumero: +3589 4114 3357
Email: info@innohome.com

2. Yhteyshenkilö rekistereitä koskevissa asioissa

Yritys: Innohome Oy
Nimi: Marja Manninen
Postiosoite: Itsehallintokuja 4
Postinumero: 02600
Kaupunki: ESPOO
Maa: FINLAND
Puhelinnumero: +3589 4114 3357
Email: info@innohome.com

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Jos olet meihin yhteydessä ilman, että tilaat uutiskirjeen tai haet avointa työpaikkaa, käytämme tietojasi vain vastataksemme kyselyysi tai käsitelläksemme tilauksesi.

Jos tilaat uutiskirjeemme: Keräämme tietoa sinusta kun tilaat uutiskirjeemme ja voimme käyttää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle markkinointimateriaalia, joka auttaa ylläpitämään ja kehittämään asiakassuhdetta.

Jos haet meille töihin: Keräämme tietoa sinusta kun jätät meille työhakemuksen. Käytämme tätä tietoa pääasiassa rekrytointitarkoituksessa. Voimme myös käyttää tietoa tutkimus ja tilastointitarkoituksiin.

4. Rekisterin tietosisältö

Tilatessasi uutiskirjeen: Nimi, sähköpostiosoite, maa.

Jos haet meille töihin:

  • Nimi, osoite, email osoite, puhelinnumero ja muut yhteystiedot;
  • Tiedot ammatillisesta taustastasi, jotka on saatu julkisista lähteistä;
  • Hakuprosessin aikana saatuja arkaluontoisia tietoja, kuten kansalaisuus, sukupuoli, rotu, etnisyys ja lääketieteelliset tiedot;
  • Saatekirje, ansioluettelo, koulutus, todistukset, tai muut tiedot, jotka annat meille hakemuksen tueksi;
  • Etsimäsi tai mahdollisesti etsimät työehdot, kuten halutut palkka- ja etuuspaketit;
  • Tietoja siitä, kuinka löysit avoimena olleen työpaikan;
  • Antamasi suosittelijoiden tiedot;
  • Haastatteluissa kerätyt tiedot

5. Henkilötietojen säilytysaika

Jos lähetät meille kyselyn tai tilaat uutiskirjeen: Säilytämme henkilötietojasi, kunnes sinun ja Innohomen välisen asiakassuhteen voidaan katsoa päättyneen tai kunnes itse päätät yhteydenpidon ilmoittamalla meille siitä.

Kun haet meille töihin: Säilytämme tietosi enintään 5 vuotta. Säilytämme tiedot, jotta voimme harkita sinua myös muihin avoimiin tehtäviin, parantaaksemme rekrytointiprosessia sekä suojelemaan meitä mahdollisilta oikeustapauksilta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme tietoja ja ylläpidämme rekisteriä pääsääntöisesti rekisteröidyltä suoraan saaduilla tiedoilla. Voimme käyttää muita lähteitä, kun olemme saaneet siihen sinulta luvan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirot  EU:n tai EEA:n ulkopuolelle

Emme jaa yhteystietojasi tai muuta sisältöä sinuun liittyen kolmansille osapuolille, paitsi sellaisille, jotka lueteltu tässä dokumentissa. Jotkut Innohomen käyttämät kolmannen osapuolen palvelut voivat tallettaa käyttäjätietoja EU & EEA alueen ulkopuolella. Voimme antaa yhteystietosi paikallisille jälleenmyyjillemme, jotka toimivat puolestamme ja joiden tuotetuki- ja tuotehallintatoimet tarvitsevat yhteystietosi voidakseen toimia apunasi.

8. Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista

Siirrämme tietoja vain suojatuilla menetelmillä/sovelluksilla. Kaikki tieto on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tietoja pääsee käyttämään vain henkilöt, joille on annettu oikeudet siihen ja jotka tarvitsevat tietoja hoitaakseen työtään.

9. Automaattinen profilointi

Automaattista profilointia ei tehdä (EU:n GDPR artikla 22).

10. Rekisteröidyn oikeudet  

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää häntä koskevat tiedot tietoonsa. Tiedot tulee pyytää kirjallisesti tässä dokumentissa mainitulta rekistereitä koskevalta yhteyshenkilöltä. Varmistamme rekisteröidyn henkilöllisyyden ennen tietojen lähettämistä.

Rekisteröity voi pyytää häntä koskevia tietoja ilmaiseksi kerran vuodessa.

Jos tietosi ovat virheelliset tai vajaat voit pyytä meitä korjaamaan, täydentämään tai poistamaan ne. Voit pyytää meitä rajoittamaan tai lopettamaan tietojesi käsittelyn tietyissä tapauksissa EU:n GDPR artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

Voit pyytää meitä poistamaan tietosi. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan tietosuoja-asetusta.

Voit pyytää meitä rajoittamaan tai estämään tietojesi käyttämistä tietyissä tapauksissa kuten suoramarkkinointiin.


Evästekäytäntö

Kaikki sivustomme käyttävät evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka lähetetään käyttäjän tietokoneelle ja säilytetään siellä. Evästeitä käytetään tallentamaan tietoa käyttäjän liikkeistä sivustolle. Evästeet eivät vahingoita käyttäjän tietokonetta tai tiedostoja. Eväste voidaan tallentaa käyttäjän koneelle pysyvästi tai se voi olla istuntokohtainen. Istuntokohtaiset evästeet säilyvät laitteellasi vain verkkopalvelussamme vietetyn ajan ja poistuvat, kun suljet selaimen.

Evästeitä käytetään keräämään esim. alla olevia tietoja:

  • käyttäjän IP osoite
  • aika
  • selaintyyppi
  • käyttöjärjestelmä
  • näytön resoluutio
  • mistä sivustolle tultiin (hakukone, suora linkki, jne.)
  • aiemmat vierailut sivuille
  • katsotut sivut

Sivuston omat evästeet

Sivuston omia evästeitä voidaan käyttää keräämään käyttäjään liittyviä tietoja ja asetuksia, joita tarvitaan sivuston käyttämiseen. Tällaisia ovat esim. käyttäjätunnus, sisäänkirjautumistiedot, kieli- tai aluevalinta. Tietoja käytetään sivuston personoimiseen sekä säilyttämään mieltymyksesi (esim. kielivalintasi tai maantieteellisen alueen). Jotkin käyttämämme evästeet ovat välttämättömiä, jotta tietyt verkkosivut toimisivat. Evästeet eivät tallenna tietoja, joita käytettäisiin markkinointiin tai seuraamaan käyttäjää muissa palveluissa tai sivustoissa.

Kolmannen osapuolen evästeet

Käytämme kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita verkkosivustojen kävijätilastojen keräämiseen ja tietojen analysointiin. Tarkoituksenamme on kehittää sivustomme käytettävyyttä ja sisältöä käyttäjälähtöisesti. Vierailijoiden seurannan ja analysoinnin toteuttamiseksi palvelut voivat tallentaa omat evästeensä sekä hyödyntää ja yhdistää saman käyttäjän eri verkkosivustoille tallentamat tiedot.

Varmistamme, että pilvi- tai muut verkkopalvelut, joita käytämme EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella, toimivat henkilötietolain mukaisesti.

Lisätietoja kunkin palveluntarjoajan toiminnasta, kerätyistä tiedoista, evästeiden käytöstä ja tietosuojasta on kunkin palveluntarjoajan verkkosivuilla.

Sivustolla käytetyt palvelut

Käytämme myös verkkosivuston ulkopuolisia palveluita seurataksemme esimerkiksi markkinointia ja parantaaksemme palveluamme. Alla on lyhyet kuvaukset käyttämistämme palveluista. Suosittelemme, että luet myös palvelun tarjoajien omat tietosuojakäytännnöt.

Google Analytics

Google Analytics on Googlen seurantatyökalu, joka kerää tietoja siitä, kuinka monta kävijää verkkosivusto on tiettyinä aikoina ja mistä kävijät tulevat verkkosivustoon. Käytämme Analyticsia markkinoinnin ja kohderyhmien käyttäytymisen seuraamiseen.

Lisätietoa: Google privacy policies ja Google Analytics data privacy and security principles

Hotjar

Hotjar on analytiikka- ja palautepalvelu, jonka tavoitteena on ymmärtää verkkosivustojen kävijöiden käyttäytymistä sivustolla. Mitä he tekevät sivustolla, mitä ominaisuuksia he käyttävät, mikä toimii hyvin ja mikä ei.

Lisätietoa: Hotjar – Privacy by Design

Leadfeeder

Leadfeeder on Google Analytics -tietoihin perustuva analytiikkapalvelu. Se tarjoaa tietoa siitä, mitkä yritykset vierailevat sivustolla, ja ehdottaa mahdollisia myyntiliidejä näiden tietojen perusteella.

Lisätietoa: Leadfeeder Privacy Notice

Evästeiden hallinta

Voit poistaa olemassa olevat evästeet ja estää evästeiden käytön selaimen asetuksissa. Ohjeet ovat saatavilla osoitteesta aboutcookies.org. Evästeiden poistaminen käytöstä saattaa kuitenkin estää verkkosivuston asianmukaisen toiminnan.

Palvelun Your Online Choices avulla voit hallita tietojen keräämistä ja käyttöä useissa eri palveluissa.